1. Πνευματική ιδιοκτησία
Οι φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις που προβάλονται μέσα από το 360sites.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού. Ως δημιουργός θεωρείται εκείνος ο οποίος έχει συμπεριλάβει το διακριτικό λογότυπό του ως υδατογράφημα στο χρησιμοποιούμενο από το 360sites.gr υλικό. Ενστάσεις σχετικά με την παράνομη χρήση του υλικού χωρίς την άδεια του δημιουργού, θα εξετάζονται και θα λαμβάνονται ανάλογα μέτρα, ακόμη και αφαίρεση του υπό εξέταση υλικού.

2. Καταχωρήσεις
Η υπηρεσία καταχώρησης μιας επιχείρησης (κατάλυμα, camping, χώρος εστίασης, beach bar) διατίθεται εντελώς δωρεάν και υλοποιείται με πρωτοβουλία του 360sites.gr. Ωστόσο, εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ιδιοκτήτης μιας από τις προβαλλόμενες επιχειρήσεις επιθυμεί να διαγραφεί από τη λίστα, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με το 360sites.gr από την ενότητα Επικοινωνία και η επιχείρησή του θα διαγραφεί άμεσα.

Κατά την καταχώρηση της επιχείρησής σας μέσω της διαθέσιμης σχετικής φόρμας (Για Ξενοδοχεία ή Για Ενοικιαζόμενα δωμάτια), συμφωνείτε ότι τα στοιχεία που μας υποβάλετε είναι αληθινά, χωρίς δόλο εξαπάτησης των επισκεπτών μας και αποδέχεστε τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της καταχώρησης.

Αυτές οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

  • Η συνάφεια της επιχείρησής σας με την κατηγορία που αιτήστε να προβληθείτε
  • Η ύπαρξη εικονικής περιήγησης 360° στην τοποθεσία που ανήκετε
  • Να μην υπάρχει προσβλητικό ή επιβλαβές περιεχόμενο στην ιστοσελίδα ή φυσική υπόσταση της αιτούμενης επιχείρησης

3. Ορθότητα πληροφοριών
Το 360sites.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται μέσα από τις σελίδες του, καθώς οι πληροφορίες αυτές διατυπώνονται από τρίτους και μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση προς το 360sites.gr.

4. Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Το 360sites.gr φιλοξενεί συνδέσμους προς ιστοσελίδες για τις οποίες δεν έχει κανέναν έλεγχο ή ευθύνη για το περιεχόμενο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει από την επίσκεψη μιας τέτοιας ιστοσελίδας μέσω συνδέσμου του 360sites.gr, θα πρέπει να διευθετηθεί με τον διαχειριστή της εξωτερικής ιστοσελίδας.

5. Προδιαγραφές χρήσης υλικού
Το 360sites.gr θέτει τις ελάχιστες προϋποθέσεις χρήσης ψηφιακού υλικού (φωτογραφίες, εικονικές περιηγήσεις) μέσα από την ενότητα Προδιαγραφές. Το 360sites.gr διατηρεί το δικαίωμα ν' απορρίψει τη χρήση υλικού το οποίο δε συναντά αυτές τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Για υλικό που έχει εγκριθεί για δημόσια προβολή από τις σχετικές σελίδες του 360sites.gr, θα γίνεται αναφορά και στον ιδιοκτήτη/δημιουργό μέσω συνδέσμου προς την ιστοσελίδα του (εάν υπάρχει).

6. Ενσωμάτωση εικονικής περιήγησης
Δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τις ιστοσελίδες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία και δεν θα ζητηθεί ποτέ κάποια ανταποδοτική υπηρεσία για τη συνέχιση της χρήσης μιας ενσωμάτωσης. Η ανταποδοτικότητα και η στήριξη του 360sites.gr από τις ιστοσελίδες που φιλοξενούν εικονικές περιηγήσεις μας, έγκειται καθαρά στην προσωπική απόφαση του ιδιοκτήτη μιας τέτοιας εξωτερικής σελίδας και όχι δικής μας πίεσης.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται από το 360sites.gr χωρίς καμία δέσμευση προς τις ιστοσελίδες που θα την χρησιμοποιήσουν ότι θα παρέχεται αδιάκοπα και χωρίς αλλαγές στην πολιτική ορθής χρήσης. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία από την ενότητα Ενσωμάτωση εικονικής περιήγησης σε ιστοσελίδα.

7. Newsletter
Για την συμμετοχή στη λήψη ενημερωτικών newsletters από το 360sites, απαιτείται η παροχή της προσωπικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα στοιχεία που μας παρέχετε θα διατηρηθούν στη βάση δεδομένων μας, αλλά δεν θα διατεθούν ποτέ σε τρίτους.