Στέλνοντάς μας το φωτογραφικό υλικό σας, έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τη δουλειά σας και το όνομα της επιχείρησής σας με τον πιο ουσιαστικό και ανέξοδο τρόπο. Επιδείξτε τις φωτογραφικές σας ικανότητες και προσελκύστε νέους πελάτες, βοηθώντας παράλληλα και την ανάπτυξη των σημείων κάλυψης του 360sites.gr.

Πριν μας στείλετε το υλικό σας (εικονικές περιηγήσεις ή φωτογραφίες), παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να είστε σίγουροι ότι συμβαδίζετε με τις προδιαγραφές που θέτουμε. Δυστυχώς υλικό το οποίο δεν ανταποκρίνεται σ'αυτές τις προδιαγραφές, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα μας.

Εικονικές περιηγήσεις 360°

picture

Μπορείτε να μας στείλετε τις εικονικές περιηγήσεις που έχετε δημιουργήσει, έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε το διαθέσιμο υλικό του 360sites.gr. Για να γίνει δεκτή η δημόσια προβολή μιας εικονικής περιήγησης, θα πρέπει πρώτα να διαθέτει κάποιες βασικές τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές. Αυτές είναι:

- Θα πρέπει να μας αποστείλετε το πηγαίο υλικό της στατικής πανοραμικής εικόνας (.jpeg, .jpg, .tiff, .bmp κλπ) και όχι το τελικό αρχείο της περιήγησης (.swf, .mov κλπ).
- Η αναλογία της εικόνας θα πρέπει να είναι 2:1.
- Η ανάλυση της εικόνας θα πρέπει να είναι τουλαχιστον 5000x2500px.
- Η γωνία κάλυψης να είναι 360°x180° και τίποτα λιγότερο, ώστε να δίνεται η πλήρης σφαιρική πανοραμική εικόνα.
- Το "δέσιμο" της πανοραμικής εικόνας θα πρέπει να έχει γίνει με μεγάλη επιμέλεια δίνοντας ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Περιηγήσεις με αστοχίες στο δέσιμο δε θα γίνονται αποδεκτές για δημόσια προβολή.

picture

- Τα σημεία ζενίθ και ναδίρ θα πρέπει να είναι ορατά. Περιηγήσεις τραβηγμένες με one-shot φακούς δε θα γίνονται αποδεκτές.
- Στο σημείο ναδίρ θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί ο τρίποδας χωρίς αισθητή μεταβολή της εικόνας.

picture

- Το λογότυπό σας επιτρέπεται μόνο στο σημείο ναδίρ. Εάν θέλετε να εμφανίζεται και σε κάποιο άλλο σημείο του παραθύρου της περιήγησης, θα πρέπει να μας στείλετε το αρχείου του λογοτύπου σας ξεχωριστά. Οι αποδεκτές μορφές αρχείων είναι .tiff, .gif, .png και .pdf με καθαρό φόντο.

Φωτογραφίες

picture

Όπως και με τις εικονικές περιηγήσεις, έτσι και οι φωτογραφίες έχουν κάποιες προδιαγραφές προκειμένου να γίνουν αποδεκτές για δημόσια προβολή μέσω του 360sites.gr. Αυτές είναι:

- Να σας ανήκει η φωτογραφία και να μην είναι κάποια εικόνα που βρήκατε τυχαία στο διαδίκτυο ή δε σας ανήκει γενικότερα η πνευματική ιδιοκτησία. Εάν διαπιστωθεί τέτοιο παράπτωμα ή γίνει κάποια σχετική καταγγελία, το συγκεκριμένο υλικό θα αφαιρεθεί άμεσα από τη σελίδα μας χωρίς καμία προειδοποίηση.
- Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ανάλυση τουλάχιστον 800x600px.
- Θα πρέπει να είναι έγχρωμες.
- Δε θα πρέπει να παρουσιάζουν ευαίσθητο κοινωνικά υλικό (πχ γυμνά ανήλικα παιδιά να παίζουν σε παραλίες).
- Μπορείτε να τοποθετήσετε το διακριτικό λογότυπό σας σε μία από τις τέσσερις γωνίες της εικόνας αλλά όχι στο κέντρο ως watermark.